Kig ud over soerne Silkeborg.

Udviklingen af outdoorområdet i Silkeborg Kommune tager udgangspunkt i en stærk, enkel og fælles vision for borgere, erhvervsliv, foreninger og kommune om, at:

Være hele Danmarks Outdoor Hovedstad

Det vil vi, fordi den vision bidrager til:

Det gode liv:

Vi tror på, at øget integration af natur og outdoor i vores hverdagsliv vil gøre vores liv bedre. Vi bliver sundere og kan leve længere. 

Stærk identitet:

Vi tror på, at øget integration af natur og outdooraktiviteter i vores hverdagsliv giver god økonomisk mening for kommune og erhverv, giver en skarp og interessant identitet for vores kommune og gør os til dansk og international first-mover i koblingen af outdoor og velfærd.

Social og miljømæssig bæredygtighed:

Vi tror på, at øget integration af natur og outdoor i vores hverdagsliv skaber social og miljømæssig bæredygtighed og balance imellem benyttelse og beskyttelse af vores unikke natur.

Realiseringen af vores vision og udviklingen af outdoor i Silkeborg Kommune og hele Danmarks Outdoor Hovedstad kræver en fælles indsats.

Her skal borgerne, erhvervslivet og kommunen arbejde sammen om at gøre Silkeborg Kommune til hele Danmarks Outdoor Hovedstad. Vi skal skabe resultater, der gør kommunen fortjent til smykke sig med den titel. Silkeborg Kommune er nemlig ikke den eneste kommune i landet, der gerne vil være outdoor-hovedstad.